La comunitat catalana s’enfronta novament a una decisió electoral important

Els catalans s’enfronten al desembre en una nova contesa electoral, i és que aquestes eleccions que han estat convocades després que el president legítim, Carles Puigdemont, se li destituís per haver proclamat la independència.

En aquest mes de desembre, els catalans tindran el deure d’assumir amb responsabilitat aquestes eleccions, les quals s’han de fer amb molta participació, i és que els catalans han de ser responsables en això com ho fan amb la seva seguretat, com ho afirmen els serrallers.

Per als serrallers, professionals que són molt contractats en aquesta comunitat, els catalans sempre són molt responsables en aquest sentit, però cal provar que també ho són amb els seus deures electorals, i és que de la bona participació, dependran els resultats.

Perquè les eleccions puguin ser considerades un èxit, és important que participi almenys més de la meitat de la població, i és que per tenir dret a queixar-se, cal almenys, haver participat en les eleccions.

Aquestes eleccions són molt importants, ja que les mateixes definiran qui serà el cap de govern català per molt temps, i aquesta persona tindrà la responsabilitat de fer que la comunitat surti de la crisi que viu.

En aquests moments a Catalunya hi ha greus problemes, i no només em refereixo als problemes polítics i econòmics que també són molt importants, sinó als problemes socials, aquests problemes que afecten els catalans, com el fet de la discòrdia entre ells.

És molt greu el fet que es comenci a tenir discriminació a Catalunya pel fet d’estar a favor de la independència o en contra d’ella, la qual cosa és una cosa molt trist, perquè els pobles no han de tenir divisions.

És important que els catalans s’uneixin en un mateix ideal, el bé de la comunitat, independentment de si s’és o no part d’Espanya, i aquest és un dels majors reptes que tindrà el cap de govern electe aquest desembre, així que no serà una elecció fàcil.

Està clar que és una gran responsabilitat elegir el nou cap de govern, de manera que és una situació que no s’ha de fer a la lleugera, sinó que es tracta d’una situació que s’ha de pensar molt bé, ja que d’aquesta elecció depenen moltes coses per als catalans.

Els catalans volen viure eleccions en pau

Unes de les principals preocupacions dels catalans en relació a la celebració d’aquestes eleccions és el fet que aquestes es realitzin sense que hi hagi fets violents, la qual cosa és summament important, ja que la violència no és una de les característiques dels catalans.

A diferència dels fets que es van viure durant i posterior a la celebració del referèndum, de l’1 d’octubre, a Catalunya sempre les eleccions han estat pacífiques, i molts catalans tenen ansietat perquè pensen que aquests fets de violència es poden tornar a suscitar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*
*
Website